Karanfil Yağı
TÜR |
Uçucu Yağ |
Üretim Metodu |
Distilasyon sistemi |
İçindekiler |
%100 Saf Karanfil Yağı |
Menşei |
Türkiye |
Uyarı |
Ürünü oda sıcaklığında, güneş ışığına maruz kalmayacak, serin ve rutubetsiz yerde, şişenin kapağı kapalı olarak, çocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza ediniz. İLAÇ DEĞİLDİR! |
DOĞANIN ÖZENLE BİZLERE SUNDUĞU BİTKİLERİN ÖZ YAĞLARINI, AYNI ÖZENLE SİZLERE SUNUYORUZ…
Türk Gıda Kodeksine Uygundur.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşletme Kayıt Belge No:TR-07-K-048258
Bu Ürün 29-35 EA kod ve KY27168 sertifika numaralı Kalite Yönetim Sistemi (ISO 9001:2015) belgesine sahip SYRNA KİMYA işletmesinde üretilmiştir.
KARANFİL YAĞI
Karanfil yağı karanfil bitkisinin tomurcuklarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Antiviral ve antibakteriyel özelliğe sahiptir. Karanfil yağı en çok diş ağrılarının ve ağız kokusunun giderilmesinde kullanılır. Ayrıca sinek ve böcek kovucu olarak da kullanılabilir.
Kullanım önerisi: Ağrıyan dişin üzerine pamuk yardımıyla karanfil yağı uygulanabilir. Ancak uzun süren uygulamalarda diş etine zarar verebilir. Ağız kokusu için bir bardak suya 3 damla karanfil yağı konularak ağızda gargara yapılır. Sinek ve böcekler için odada kokunun dağılmasını sağlayacak mekanizmaların içine 5-10 damla konulabilir. Buhurdanlık veya odada yağ kokusunun dağılmasını sağlayacak mekanizmaların içine birkaç damla damlatılarak kokunun alınması sağlanabilir. Sıcak suyun içine birkaç damla eklenerek kokunun alınması sağlanabilir.
İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil; bitkisel takviye niteliğindedir.