SAF YAĞ İLE TAĞŞİŞ YAĞ NASIL AYIRT EDİLİR?

07-06-2021 11:29
SAF YAĞ İLE TAĞŞİŞ YAĞ NASIL AYIRT EDİLİR?

Aromatik yağ kullanmaya karar verdikten sonra en zor sorulardan bir tanesi "Saf yağı diğer yağlardan nasıl ayırt edeceğim?” sorusudur. Bunu ayırt etmek gerçekten çok kolay değildir. Aromatik yağları hayatınızın bir parçası yapmaya karar verdiyseniz kendinizi önemsediğiniz bir gerçektir. Siz zaten kaliteli ile kalitesiz ürünleri birbirinden ayırt ediyorsunuzdur. Aromatik yağları da bir süre kullandıktan sonra siz de kolaylıkla ayırt edebilir hale geleceksiniz. Bunun için kendinize biraz zaman tanımalısınız.

Öncelikle saf yağ kesinlikle açık renk şişede size sunulmaz. Şimdi söyleyeceğimiz şey hoşunuza gitmeyecek ama ürünün fiyatı çok da ucuz olmayacaktır. Saf yağlar, başka yağ veya kimyasallarla karıştırılmadığı için diğer yağlara göre çok daha hızlı uçacaktır. Kokuları son derece etkileyicidir. En önemli göstergelerden birisi de saf yağlar cildiniz tarafından çok hızlı bir şekilde emilecektir. Cildinize uyguladığınızda herhangi bir kalıntı bırakmayacaktır. 

Aromatik yağları hangi amaçla kullanmaya başladıysanız, saf yağ ile o amaca çok daha hızlı ulaşabilirsiniz. Kısa sürede özellikle ruhsal olarak kendinizi çok daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Unutmayalım ki önce ruhumuz sonra bedenimiz hastalanır. Ruhsal olarak iyileşmeye başladığımızda hastalıklar aynı hızla bedenimizi terk edecektir. Belki de aromatik yağlarla iyileşmeye başladığınızda hastalıkların gidişini hissetmeyeceksiniz bile. Doğal yollarla gelen şifa genellikle böyle oluyor.   

Not: Aromatik yağların kullanımına ilişkin öneriler, sitemizin "Kullanım Önerileri” kısmında detaylı olarak açıklanmıştır. Aromatik yağları hastalıklara karşı kullanımlarınızda mutlaka ama mutlaka doktorunuza danışarak kullanmalısınız. Yüksek içeriğe sahip aromatik yağları bilinçsiz bir şekilde kullanmak size ve sevdiklerinize zarar verebilir. Gebelik döneminde aromatik yağ kullanımını ancak doktor kontrolünde öneriyoruz. Kontrolsüz kullanım size veya bebeğinize zarar verebilir. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.